Diensten

Bij Hoving personal training werken wij uitsluitend op afspraak. Zo kun je sporten in een rustige omgeving met veel persoonlijke aandacht. Je plant samen met je Personal Trainer de trainingen in en voor de Small Group Training kun je jezelf via onze App aanmelden (max. 10 personen).

Personal training

Je doelen behalen in een rustige omgeving samen met je personal trainer. De eerste stap is om een persoonlijk plan samen te stellen die past bij jouw leefstijl.

Small group training

Het leuke aan de groepslessen is dat je met een fanatieke groep van maximaal 10 personen gaat sporten. Er zijn elke dag verschillende lessen zodat elke training een uitdaging blijft!

HIIT

Een leuke, gezonde en korte manier om vet te verbranden tijdens deze les. Het kenmerkt zich door een afwisseling van korte maar vooral krachtige momenten van inspanning door nog kortere momenten van ontspanning. Bij HIIT geef je letterlijk en figuurlijk de volle 100%, de inspanning die je verricht zullen je uithoudingsvermogen verbeteren. Het verhoogt je metabolisme, en daarmee je vetverbranding. Kortom een functionele les van 45 minuten waarin je veel kan bereiken!

Buik, billen en benen

In slechts een uur tijd train je de 3 B’s van je lichaam met behulp van kracht- en cardio oefeningen. Door de ideale combinatie van kracht- en cardio training verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam. Door het toevoegen van weerstand (gewicht) aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.

Total bodyfit

Dit is een pittige én functionele training waarbij heel het lichaam aan bod komt. Een uur lang flink ertegenaan, tijdens deze Total Body training ga je gebruik maken van spierversterkende oefeningen maar ook coördinatie oefeningen om je core te versterken.

Boksen

Tijdens deze training is het heerlijk om stoom af te blazen! Boksen kan zijn voor zelfverdediging, voor gewichtsverlies of om juist even nergens aan te willen denken. Je leert verschillende boks combinaties en ook de buikspieren worden goed getraind.

Rooster

Maandag HIIT                              19:00-19:45

Dinsdag BBB                                19:00-20:00

Woensdag Total Body Fit            19:00-19:45

Donderdag Boksen                      20:00-21:00